TOPmarki.com

Категория Навигация:

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

ТОПМАРКИ ЕООД е регистрирано по Закона за Защита на Личните Данни (ЗЗЛД) и се отнася с изключително внимание и сериозност към защитата на данните на всички свои регистрирани потребители и клиенти на topmarki.com

Разглеждането на магазина (сайта) не изисква задължителна регистрация. Когато за удобство клиента прецени да направи такава или отправи конкретна заявка за покупка, ние изискваме само минимума от лични данни необходими за включването му в електронната ни база клиенти или изпълнение на конкретната поръчка.

С цел постигане на най-високо ниво на сигурност, сайта topmarki.com се хоства от самите нас и е разположен върху наши сървъри от последно поколение, притежаващи всички най-съвремени хардуерни и софтуерни системи за защита на информацията. В този смисъл всички събрани лични данни се съхраняват върху собствените ни сървъри и то в криптиран вид. Достъп, до тях имат само ограничен брой упълномощени от нас лица, при спазване на строги процедури за идентификация и сигурност.

Всички събраните лични данни на клиенти се използват само за изпълнение на конкретни направени от тях поръчки и заявки и не се предоставят по никакъв повод на трети лица.

Вашите имейли събрани при регистрацията или при отправяне на запитвания, също не се предоставят на трети лица. Те могат да се използват само от нашия екип за обработка на направените поръчките и запитванията и за бъдещо изпращане на уведомления и/или търговска информация.

Когато на topmarki.com са публикувани връзки (линкове) към други сайтове, ние не обменя с тях личните Ви данни, както и не носим отговорност за тяхната политика за защита и конфиденциалност.

ТОПМАРКИ си запазва правото периодично да допълва и изменя настоящата декларация за поверителност, без предизвестие, като я препубликува на www.topmarki.com

 

гр.София,                                                                                                                                     

01.10.2009г.                                                                                  Екипът на ТОПМАРКИ ЕООД